Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 01.05.2024 10:43
    Chystá se velká prověrka všech vakcín, selhávají i ty na černý ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:38
    „Nerozhodovali lidé z praxe. Covid neřídili doktoři, ale ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:36
    Rozhodnutí Nejvyššího soudu Spojených států: Covid vakcíny ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:23
    Jenom nerozdělujme společnost kontraproduktiv ními činy a ...

    Read more...

     
  • 29.04.2024 08:32
    Hoří, má panenko! twitter.com/.../...

    Read more...

     
  • 28.04.2024 14:51
    Dnes v OVM proběhla debata poslankyň Malé (Hnutí ANO) a ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Majer Martin 21.3.2021Aktualizováno: Dne 4.5.2021 mne KHS Pardubického kraje požádala o vysvětlení. Dne 5.5.2021 jsem odpověděl. Dne 27.4.2021 se mi Mgr. Petra Kuštová omluvila: „… V souvislosti s tímto se Vám dodatečně omlouváme za neuskutečněný termín a s tím možné spojené komplikace. O novém termínu, v případě potřeby správního orgánu budete řádně ze strany správního orgánu vyrozuměn.“ (Doufejme, že „v případě potřeby“ neznamená, že PK chce rozhodnout bez mé přítomnosti? Rád bych osobně poznal oznamovatele.) Dne 22.4.2021: První Předvolání 1.4.2021, které jsem odmítl. Doplnění předvolání 6.4.2021. Dne 21.4.2021 se podání vysvětlení nekonalo. Mgr. Petra Kuštová je v karanténě tak dokonalé, že neinformovala ani mne, ani své spolupracovníky. Ztratil jsem 3 hodiny času. Jedna rouška a tolik „práce“ úředníků…

***

Paragraphos: Předvoláváme-li podezřelého z přestupku k podání vysvětlení, stručně popíšeme, čeho se měl dopustit, tedy co, kde a kdy se měl stát, neboť jen stěží můžeme očekávat, že předvolanec bude s toMichalove a Vondrackova analysovat proud insitní lyriky připomínající text, ze kterého je zřejmé toliko to, že k blíže nezjištěnému skutku mělo dojít tu, tam i možná někde úplně jinde.

Kam Jan Šinágl úřednici písemně poslal, nelze na našem cudném blogu před 22.00 hod. ani vyjevit.

Dovolím si článek z Paragraphosu doplnit:

AMM HV a Martin Majer Předvolání jsem obdržel dne 1.4.2021, kdy jsem zpětně pochopil sdělení pana Martina Majera ze dne 21.3.2021, rodinného přítele „JUDr.“ Martina Michala a jeho manželky zpěvačky Heleny Vondráčkové. Stejného dne jsem paní Mgr. PetřeTL MM Sinagl pedofil 120520 Kuštové, odborné referentce odboru vnitřních věcí a právního Městského úřadu Hořovice, odpověděl.

Martin Majer mne už roky často předem informuje na WhatsAp o dění u mých soudů a exekucí, aniž by byl účastníkem řízení, či vyšlých článcích a videích, kde jsou šířeny lži, pomluvy či zavádějící informace o mé osobě a kdy mně prostor v těchto médiích dán není (např. Frekvence 1 a XTV.cz radního ČT Luboše Xavera Veselého).

Aktuálně zveřejňuje na WhatsApp dokumenty z mého insolvenčního spisu. Potvrzuje tak, že je „rodinným přítelem“ Martina Michala, jeho manželky Heleny Vondráčkové a „spolupracovníkem“ povedené Agentury MM. Ta na mne už přes 10 let podává žaloby, stížnosti, podněty a trestní oznámení. Žalovat mne nepřestanou, dokud budu mít nějaký majetek a peníze, nežalují nikoho, kdo žádný majetek a peníze nemá i kdyby o nich šířil sebevětší lži a pomluvy. Jejich pověst už těžko může být horší a nelze ji žádnými penězi a rozsudky udělat lepší. Jde jim jen o peníze, kterých se jim nedostává. Před lety musela dokonce kdysi bohatá zpěvačka nechat zastavit svůj dům v Řitce za půjčku od Comerz Bank. Kam se poděly miliardy z daňových podvodů v obchodu s pohonnými hmotami Eduarda Víta a spol. (tchán Antonína Michala), MS Praha soud neřešil…

Včera mi poslal upozornění na tento článek ve věci Antonína Michala, syna „JUDr.“ Martina Michala, na české justici (PČR jsem pomáhal při vyšetřování).

Podal jsem na Martina Majera trestní oznámení pro pomluvy, PČR odložila. PK města Vyškov také, kdy pan Majer nebyl schopen se dostavit ani za rok pro údajný pracovní pobyt v zahraničí. Věc byla po roce, v prosinci 2019, promlčena.

WA Majer Martin rouska 19.3.2021Expert na trestní právo prof. JUDr. Jiří Jelínek, CSc. Z právnické fakulty si hraje na soudce a web české justice se k tomu ochotně propůjčuje. Připomínám jeho morální selhání, kdy by na Západě okamžitě „letěl“.TL MM Sinagl huba plna moralky 140520 Není divu, že tato „stará struktura“ pracuje na VS v Praze už od roku 1982 a zřejmě stále slouží tomu, kdo zaplatí. Možná je i z příbuzenstva JUDr. Milana Jelínka, spolupracovníka StB a „obhájce“ Pavla Wonky? Jejich charaktery by tomu odpovídaly… Podvodníci pomáhají podvodníkům. Je poradcem Zemana, který ho vyznamenal a spekulovalo se o něm jako o ústavním soudci…  

Jako by měli připravenou dlouhodobou strategii s konečným cílem předčasného propuštění Antonína Michala a následné žaloby na stát o tučné odškodnění? Podvodník pomáhá podvodníkovi. WA Majer Martin pomluvy 3.4.2021Proč tak pozdě, kdy aniTL MM jsem rad za Xavera v Rade CT 270520 armáda obhájců nic nezmohla? Na jejich „nájem“ se nakradlo jistě bohatě. Kam zmizely miliardy korun MS Praha neřešil? Žalobkyně byla sama proti armádě drahých obhájců. Hovořil jsem se státní zástupkyní, která dělala sama co mohla. Mělo jich tam být několik jak je standardem v takových velkých kauzách ve vyspělých zemích, ale je jich prý málo a práce moc…

Jakoby  vše bylo součástí předem připravené strategie se zločinci v pozadí, ale dokazujte to. Podle dostupných informací Antonín Michal zřejmě vůbec nenastoupil do vězení z údajné neschopnosti VS ČR zajistit odpovídající zdravotní péči, podobně jako u miliardáře Romana Janouška

WA Majer pozvanka 5.4.2021Hrozí tak opakování známého scénáře, kdy rozhoduje mechanismus zákonů, ne zdravého rozumu.  Jen známosti, různé party, peníze a korupce. Na konec platí daňový poplatník, místo pachatele trestného činu, resp.FB MM hloupy narod 10.4.2020 neschopných odpovědných, kterým jejich funkce často slouží pouze k udržování ničím nezaslouženého blahobytu. Zákonů jen zbaběle využívají a zneužívají. Stávají se tak sami nepřímými pachateli, stejně jako ti skuteční. Naplňovat ducha zákona a hledat spravedlnost je to poslední o co usilují, pokud vůbec.

Doplňuji ukázkami projevu „intelektu“ aktérů. Ctěně čtenářstvo nechť posoudí samo. Majer Martin 2021

Jednání PK Hořovice bych samozřejmě uvítal, kdy by se musel dostavit i samotný oznamovatel (udavač se nedostavuje, ten je anonymní aMajer Martin alias Martin Michal 20.4.2021 zákonem chráněn). Pokud jsem byl někde vyfotografován bez roušky, tak budou zajímavé okolnosti a jejich srovnání s nenošením roušky např. prezidenta Klause. Ten,  jako veřejná známá osoba, před miliony TV diváků, nenosil roušku na demonstraci a má zaplatit pokutu 10.000,-Kč (při mnohamilionovém majetku). Při prokázané vině, bych musel platit halíře pokuty, aby bylo spravedlivě a proporciálně posouzeno ohrožení zdraví obyvatelstva země. Před zákonem jsme si všichni rovni, tedy máme být…  

Jsou to v podstatě nešťastní lidé, kterých nám může být jen líto. Svoji ubohost si nejsou schopni uvědomit, resp. nemohou. Je to jejich přirozenost. Bohužel je plebejství a jeho projevy v naší zemi stále rozšířené. Varovali před ním už K.H.Borovský, Palacký, TGM, Švehla a další uznávané osobnosti našich dějin.

I tento případ je důsledkem dlouhodobé ztráty tradic, elit a chybějících morálních vzorů ve veřejném životě společnosti. Dostávají v ní mediální prostor především ti, co jimi nejsou a prohlubují tak její morální rozklad a propad. Naštěstí si to - i díky covidu, uvědomuje stále více lidí i životní nutnost potřebné změny. Sama od sebe se neudělá. Společnost má vždy co si zaslouží.

 

Jan Šinágl, 3.4.2021

***

Podivný pan Martin Majer?

 „JUDr.“ Martin Michal, mezinárodní zločinec, kterému mám zaplatit veškerým majetkem za ohrožení jeho „dobré“ pověsti?!

Můj letitý boj proti zločinné exekuci za svobodu slova a právo veřejnosti na informace se blíží ke konci, nebo začátku

Je poctivá novinařina smrtelný zločin? Jsem nejvíce trestaný novinář v EU!

Můj děda byl italský legionář a praděda zakládal KSČ

***

„Muž, který si smí zvolit, má vlast jenom tam, kam táhnou největší mračna.“

André Malraux

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.09 (11 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)