Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Clovek a strachDr. Luc Montagnier, který je držitel Nobelovy ceny za objev HIV, řekl, že tohle je největší riziko genocidy v historii lidstva. Je tu skupina, která má pocit, že vyspěla do vyšší úrovně vědomí, že jejich nová inteligence a vhledy jim umožňuje tyto věci určovat. Nemyslím si, že vyspěli… podle mne jde o degenerované pohany. Podle mne se stali… tohle jsou ti, co dříve uctívali Molocha. Jsou to stejní lidé. Pouze 10 % našich lidí je schopných udělat psychologický přechod z otroctví do spásného myšlení. V tom spočívá ten problém. Jde o střet dvou systémů, které nemohou existovat bok po boku. Vědomí orientované na Boha versus ďábla. Nic nového pod sluncem… vše je to stejné. Akorát bojištěm je nyní covid-19.

***

Renomovaný lékař, dr. Vladimir Zelenko, který léčil několik slavných lidí, v tomto videu mluví o závažných rizicích covid očkování a poskytuje důvody, proč by se covid očkování mělo okamžitě zastavit. Níže výtah podstatných myšlenek z rozhovoru:

Podle článku New England Journal of Medicine – podle předběžných dat – míra potratů v prvním trimestru po očkování se zvyšuje z 10 % na 80 %.

Vlastně to řeknu takto. Současná izraelská vláda se podle mě chová jak Josef Mengele. Izraelská vláda dovolila experimentování na vlastních lidech. A doufám… Že když uvidíte židovský lid v problémech, měli byste se obrátit k rabínskému vedení, protože pokud hlava je nemocná, co očekáváte od těla? 

Někdo, kdo už prodělal covid a má protilátky, přirozeně vytvořenou imunitu, má mnohonásobně lepší imunitu než je uměle vytvořená imunita skrze vakcínu. Proč bych tedy očkoval někoho jedovatou smrtící injekcí, která tvoří škodlivé nebo nebezpečné protilátky, když už mám zdravé protilátky?

Tohle je na úrovni trestného činu a zlovůle, kterou jsme ještě nezažili… nejspíše za celou lidskou historii. Jsem proti dětskému obětování. A jsem vážně přesvědčen, že Bůh testuje každého člověka. Test je tento… skloníte se přede mnou? Požádáte mě o ochranu? Vezmete svoje strachy a požádáte mě, abych pomohl, nebo poběžíte za vakcínou, za svou vládou tyranů a krutovládců… v podstatě sociopatů. Oni chtějí být bohové… to není nic nového pod sluncem. Tito lidé se nijak neliší od faraonů. Myslí si, že jsou bohové. Skloníte se před nimi? Pokud se před nimi skloníte, tak dobře… ať vás ochrání. Uvidíme, jak to bude fungovat.

Když si poslechnete dr. Malona, který vyvinul technologii mRNA, má původní patenty pro vakcínu, on říká, abychom tohle nepoužívali… vláda vám lže. Vedlejší účinky jsou otřesné. 

Ano, byla velmi koordinovaná snaha potlačit informace, které zachraňují životy. Léky jako hydroxychlorochin a ivermektin, což jsou nejbezpečnější léky v historii medicíny, byly potlačeny a v Izraeli už je nemůžete ani získat. Lékaři, kteří se opováží něco říct, co jde proti narativu, jsou cenzurováni, včetně světových odborníků. Například takový dr. Malone, který vyvinul mRNA vakcínu.

On řekl něco proti narativu, a pak mu odstranili účet z každé mediální platformy. Můžete mi říct proč? A můžete mi říct, proč se potlačují informace o vedlejších účincích ve vztahu s touto jedovatou smrtící injekcí? A řekněte mi, proč se vyvíjí tento obrovský psychologický tlak a nátlak na lidi, aby si vzali tuto injekci? Na tu otázku byste měli odpovídat vy, ne já. Je zde koordinovaná snaha. A Izrael je v přední linii té snahy.

Noe z Bible byl konspirační teoretik, dokud nezačalo pršet. Takže… když vám nyní říkám, že tohle je uměle vytvořená biologická zbraň, je to spiknutí, ale ne teorie. Všichni souhlasí, že tohle bylo uměle vytvořeno. A vím přesně, kdy to bylo vytvořeno, a znám čísla patentů související s modifikacemi.

Ralph Baric z univerzity Severní Karolíny v roce 1999 modifikoval netopýří koronavirus na povrchovém proteinu tak, aby infikoval lidi. Ten výzkum se pak v USA stal protizákonný. Byl penězi daňových poplatníků a Faucim přesunut do Wuhanu, kde ten výzkum pokračoval, dokud nepřišli na způsob, jak modifikovat tento virus, aby byl pro lidské plíce destruktivnější, a aby způsoboval krevní sraženiny. Vzali v přírodě se vyskytující virus, a pomalu v průběhu času v něm udělali dvě změny. Trvalo jim to 22 let… 20 let, aby ho změnili tak, aby infikoval lidi, a aby pak ničil tkáně. Nikdo neříká, že jsem konspirační teoretik. Lidé říkají, že je to konspirace… je konspirace/spiknutí spáchat genocidu. Je pro židovský lid tak těžké uvěřit tomu, že může existovat skupina lidí schopná ničit? Je to válka proti Bohu… na život se můžeme dívat dvěma pohledy.

Buď máte ten pohled, že člověk je stvořen podle obrazu Boha, což znamená, že váš život má svatost. Pokud váš život má svatost, tak máte lidská práva, a pokud máte lidská práva, není vaší nebo mojí věci rozhodovat, kolik lidí by mělo být na planetě, a kdo by měl žít nebo zemřít. Druhý systém či pohled… nazvěme ho Darwinovský eugenický pohled, který se ve skutečnosti vrací až ke Kainovi. Ale ten pohled říká, že ti, co jsou na vrcholu dominantní hierarchie života, mají největší šanci pro přežití. To nevyhnutelně vede ke třem kategoriím lidí. Ubermenschové, menschové a untermenschové. Ti ubermenschové by před 80 lety byli nacisté, což byli potomci árijských bohů, kteří měli tu víru, že je jejich výsadou, jejich právem, rozhodovat o tom, kdo bude žít a kdo umírat. Takže menschové, což byli Anglosasové, Evropané, byli otroci, a untermenschové, což byli Židé, Slované, postižení, cikáni, političtí vězni… ti museli pryč. Zní to jako pohádka, až na to, že to zabilo 200 milionů lidí.

To stejné probíhá nyní, až na to, že to není antisemitské. Nyní je to jiné. Je tu skupina, která má pocit, že vyspěla do vyšší úrovně vědomí, že jejich nová inteligence a vhledy jim umožňuje tyto věci určovat. Nemyslím si, že vyspěli… podle mě jde o degenerované pohany. Podle mě se stali… tohle jsou ti, co dříve uctívali Molocha. Jsou to stejní lidé.

Tak vám povím o CDC. Prezident Trump vydal vládní nařízení, že každý Američan by měl mít přístup k hydroxychlorochinu. To nařízení šlo přes Ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb, ministra Azara, a nakonec skončilo u CDC u dr. Ricka Brighta. Dr. Rick Bright, než aby využil právo implementovat legislativu, která by tento lék zpřístupnila každému Američanovi a každému člověku na světě… protože největší stížnosti, které mi chodily z Izraele, byly: „No vaše CDC a FDA ten lék neschvaluje.” Zejména izraelská vláda jen papouškuje to, co dělají Američané.

Takže jelikož Američané nebyli ochotní to udělat, Izrael to také nebyl ochotný udělat. Co tedy udělali? Vytvořilo schválení k nouzovému použití, které omezilo přístup k těm lékům pouze pro hospitalizované pacienty, čímž v podstatě lék odřízli od ostatních pacientů v domácím prostředí. Tohle bylo zdokumentováno samotným dr. Rickem Brightem a dr. Mantreem. Tohle nejsou moje slova, ale jeho slova. A dále… pak odebrali schválení pro nouzové použití pro hydroxychlorochin a použili studii z Lancetu, která ukázala, že hydroxychlorochin lidi zabíjí. Problém s tou studií byl, že šlo o podvod. A Lancet tu studii musel stáhnout, protože byla založená na neexistujících datech.

Ale FDA a CDC tu studii použili poté, co byla stažena. aby zrušili schválení pro nouzové použití. A důvod byl, protože když lék má schválení k nouzovému použití, ostatní léky ho nemohou mít. A o tři týdny později remdesivir, vyráběný firmou Gilead Pharmaceuticals obdržel schválení k nouzovému použití ve tří miliardové smlouvě. Remdesivir neprokázal žádný přínos. Snížil dobu hospitalizace o pět dní, ale bez přínosu na přežití, a stál 3200 dolarů na pacienta a podával se nitrožilně. Léky, které jsem já používal, stály 20 centů za pilulku a podávaly se doma. A ty léky snížily úmrtí a hospitalizace o 85 %. To znamená, že snížily tržní podíl pro remdesivir o 84 %. Takže… CDC není pro mě autorita. Podle Národního zdravotnického institutu (NIH) nemáte léčit covid, pokud nejste v nemocnici a vaše úroveň kyslíku není pod 92 %. Tohle je rada a doporučení vlády, která chce, abyste zemřeli. Po 18 měsících a desítkách studiích, které prokázaly přínos zhruba kolem 85 % z hlediska léčení, snížení hospitalizací a úmrtí, a máte vládní agenturu, která stále vydává takové doporučení, tak taková agentura naprosto ztratila veškerou důvěryhodnost. Ano, naše vlády jsou zkorumpované. Ano, naše vlády se spolčily.

Víte… kdybych tohle organizoval, přišel bych za světovým vůdcem, premiérem nějaké země a řekl: Zde je 500 milionů dolarů. Vložím je na účet, který nikdo nemůže vystopovat. Jen nás poslechněte, a pokud tak neuděláte, zabijeme vaši rodinu. Takže pouze jeden z 10 Židů odešel z Egypta a dostal se do Izraele. To znamená, že pouze 10 % našich lidí je schopných udělat psychologický přechod z otroctví do spásného myšlení. V tom spočívá ten problém. Jde o střet dvou systémů, které nemohou existovat bok po boku. Vědomí orientované na Boha versus ďábla. Nic nového pod sluncem… vše je to stejné. Akorát bojištěm je nyní covid-19.

https://rumble.com/vlcir5-cz-dabing-dr.-vladimir-zelenko-svd-u-rady-izraelskch-rabn-zkoumajcch-otzku-.html

***

Farma-firmy zažívají „Zlatou horečku“. Německý právník Markus Heintz alarmuje svět!

J.Š. 26.8.2021

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (4 Votes)
Share

Komentáře   

+1 #4 Jan Šinagl 2021-08-27 11:18
Nepříliš povzbudivý komentář z FB Jana Hnízdila:

Vnímám v komentářích častou otázku "Jaktože se tohle všechno může dít, když je evidentně porušováno (ústavní) právo naší země?" Tady bych chtěla připomenout naši zkušenost z minulosti: Soudy byly vždycky součástí daného režimu - soudci jsou daným režimem zřizované, placené. Třeba během doby komunismu se nestalo, že by se soud ve svém rozsudku zastával odpůrců komunistického režimu, až na čestné výjimky. Možná je pro někoho náročné přijmout následující fakt, ale vězte, že ani dnes nežijeme v "demokracii", nýbrž v diktatuře srovnatelné s fašismem a komunismem. Současný režim bych nazvala korporátní autokracií. Vlády států jsou ve skutečnosti složitými cestami podřízené korporátním zájmům a soudy tyto zájmy pouze hájí. Důkaz? Pavel Rychetský, šéf Ústavního soudu, nedávno řekl: „Jednoznačně říkám, že jsou situace, kdy má stát nejen právo, ale i povinnost očkování nařídit,“ Četli jste Ústavu ČR, jejíž součástí je i Listina základních práv a svobod? Není to tak dlouhé čtení, jak se může zdát. Je potřeba dodávat cokoliv dalšího?
-2 #3 Jan Šinagl 2021-08-26 17:53
Britská moderátorka zemřela kvůli očkování AstraZenekou, potvrdila pitva

Moderátorka jedné z rozhlasových stanic britské veřejnoprávní BBC zemřela kvůli vážným komplikacím po podání vakcíny proti covidu-19. Potvrdila to ve čtvrtek zveřejněná pitevní zpráva.

Čtyřiačtyřicetiletá Lisa Shawová zemřela v květnu kvůli krevním sraženinám a krvácení do mozku. V nemocnici skončila kvůli silným bolestem hlavy dva týdny po podání první dávky očkovací látky AstraZeneca.

„Lisa zemřela kvůli komplikacím spojeným s očkováním vakcínou AstraZeneca,“ uvedla soudní lékařka Karen Dilksová. Konkrétně její úmrtí způsobily krevní sraženiny, které nakonec vedly k otoku mozku a krvácení do mozku.

Vzácné komplikace u zcela zdravé pacientky
Lékaři měli Shawovou v péči týden a snažili se její stav zlepšit podáním léků a později i chirurgicky, nakonec ale žena zemřela. Podle Dilksové jsou případy takto vážných komplikací po očkování velice vzácné, její kolega Tuomo Polvikoski nicméně uvedl, že je velmi překvapivé, že nastaly právě u této pacientky, která byla jinak zcela zdravá.
Britské zdravotnické úřady registrují 332 nahlášených případů vzniku krevních sraženin po podání vakcíny AstraZeneca, 58 lidí zemřelo, uvedl server BBC. Celkem bylo v Británii zatím aplikováno téměř 35 milionů dávek této očkovací látky.

novinky.cz/.../...
-2 #2 Jan Šinagl 2021-08-26 14:18
Vážení, tedy jen pár slov z klidového režimu, aby nevznikala diskuze co bylo a nebylo Žaloudíkovi naznačeno či zakázáno:

- rozhodujícím se stal rozklad v kolektivu 18 přednášejících, kteří dříve s vystoupením souhlasili, někteří i nadšeně, nyní po reakci médií a části akademické komunity ..třetina nadále potvrdila i nyní, třetina se omluvila či vymluvila, třetina neodpověděla, možná jim bylo naznačeno jak někteří naznačili : není to o viru, je to o nás..

- formálně je rozhodující také nevole děkanů (členem Asociace děkanů jsem byl jako děkan LF MU 7 let a vždy jsem si cenil jednoty, i při nezvládání vzdělávacího zákona č. 95/2004 Sb.:) , asi tedy sami seminář co tedy učit o covidu mediky uspořádají...ne bo ne, konečně denně učí mediky i media a sítě včetně bdělých investigativců, kteří se také rádi zapojují i napojují i na tuto webovou debatu

- senátoři a Senát jsou v tom fakt nevinně, nehodilo se to jen jednotlivcům, spíše z AV , senátní výbor pro zdravotnictví s tím problém neměl

- překvapivé rychlé v řádu hodin jsou reakce z Deníku N a Hospodářských novin na víceméně soukromou korespondenci, ač určitě není nijak tajná, takže v pořádku, co z těla jednou vypuštěno je majetkem světa, bez ohledu na firewally, kanály a kanalizace, tak soudím já IT-laik

- nově se objevuje problém svobody projevu, a to už před projeven, nehodí se ani něco co se ještě neví zda a jak bude řečeno - asi důraz na prevenci, vždyť celá doba covidí je vzrušena prevencí (roušky, testy, očkování, restrikce - to vše je preventivní, nikoli terapeutické :)

...a kdo z Vás by tedy byl za daných okolností rád garantem takového či podobného semináře, který měl být pokusem o konsensus ? ..já už ne...

I darebně upřímný Nicolo Macchiavelli pravil že "je nebezpečné osvobozovat lidi, kteří chtějí být otroky"

Právě váš Senát PČR si nesmí dovolovat akce, kde by snad byl cenzurovány nebo filtrovány názory, to lépe takové nekonat

ve zprávě kolegům senátorů jsem ještě uvedl do post scriptum, co mě jaksi v senilní duši napadlo :
Talibán uspěl. Kábul jsme ukázněně vyklidili. Burky a roušky. Normalizace. Světu mír !!

Tož tolik o "naznačování" ať se o Žaloudíkovi ví vše, nesnáším dohady a rád se dále nořím do tichých hvozdů blížícího se Babího léta, i odsud a tam lze mnohé spatřit :) Harmonie ve vlasti je mi vším, ač dožít se jí je nemožné....

Jan Žaloudík
-2 #1 Jan Šinagl 2021-08-26 14:13
Máte naprostou pravdu. Děláme si to sami. Ochotným smířením se prakticky se vším. V Česku nemusí být vládce drsný- lidi nasadí „autocenzuru“ a je klid. Normalizaci máme v krvi. Svobody je tolik, kolik si vybojujeme a to tu nikdy nebylo téma, až na světlé výjimky z učebnic.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)