Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.03.2024 10:57
    U Horáčka jde o podezřelý byznys mafiánů. U matky a syna o ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:44
    Gratuluji k drtivému vítězství. Šéf Evropské rady poslal ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:38
    Jak šel čas s Putinem. Stárnutí nezastavily ani plastické ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:36
    Putinova první reakce na zcela nečekané vítězství ve „volbách“ ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:09
    Babiše řeší Sněmovna, ale plebejské přepadení jeho nemocného ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:01
    Výroky senátora Čunka březen 2024: Dám příklad: kdo kdysi ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Dvoracek Igor

„Musím se postavit do řady s kýmkoli, kdo stojí na straně spravedlnosti dotud, pokud jedná spravedlivě, a rozloučit se s ním, když jde směrem nepravým.“

Mravní zákon slovy Abrahama Lincolna

* * *

Ve věci soudních znalců a jejich posudku ve prospěch Petra Kramného byl vynesen rozsudek – viz zvukový záznam. Oba znalci byli odsouzeni podmíněně. Petr Kramný dostal  28 let aniž by mu byla nezpochybnitelně prokázána vina! V trestním právu soudkyně nepřipouští znalecké posudky s tím, že nesplňují kritéria znaleckých posudků a že to rozvede v písemném vyhotovení? To je v rozporu s usneseními ESLP. Soudkyně je zřejmě i znalecká "odbornice"... Nové znalecké posudky, které by umožnily povolení obnovy řízení  odmítá?!  Mohla tak Petra Kramného odsoudit na základě posudku MUDr. Igora Dvořáčka, který ostatky mrtvých nazývá „odpadem“! Pochopitelně, že znalecký posudek Dvořáčka nezpochybňuje, ačkoliv je dle skutečných znalců  „odpadem“, za který by Dvořáček neměl dostat podmínku, ale nepodmíněný trest…

 Ve vězení skončil na 28 let člověk, jehož Ústavou ČR zaručené právo na spravedlivý proces bylo flagrantně porušeno. Je zřejmé, že „Bestie Igor“ nesmí padnout, protože hrozí skandál obrovských rozměrů. Soudkyně tak může dost možná očekávat povýšení „za zásluhy“...   

Budou 19.září u OS Ostrava (8:30 hod.) opět lámána žebra slušným občanům z řad veřejnosti při pokračování výslechu MUDr. Dvořáčka, jako tomu bylo 28.května?! Ač lékař, zraněnému neposkytl první pomoc! Soudkyně si listovala v papírech…Kdy začnou média informovat veřejnost o tom co se skutečně děje, tzn. informovat o chování soudu, který místo hledání spravedlnosti páchá zločiny?!

Obávám se, že skuteční soudní znalci to nebudou schopni doposlouchat. MUDr. Igor Dvořáček, nejpilnější znalec v České republice, neprokazuje zrovna excelentní odborné znalosti, dle mínění uznávaných odborníků. „Dekadence ostravského lékařského Palerma a  justice se stále zrychluje. Už se jim z té divoké jízdy musí tak točit hlava, že začínají sami sobě, jeden druhému, zvracet na hlavu. Toš jen tak dál...“ konstatuje jeden z nich. V Ostravě zuří válka, střílí se ostrými. Mgr. Roztomilá netrvala na účasti MUDr. Dvořáčka u hlavního líčení?! JUDr. Bochňáková žádala o zajištění justiční stráže u hlavního líčení?! Kdo se koho tady asi bojí? 

Držme palce všem nevinným, čestným a slušným v boji za spravedlnost, proti korupci a za lepší zdravotnictví. Bojují i za nás! Každý z nás může být kdykoliv na řadě, pokud nebude mlčet a nečinně přihlížet páchanému bezpráví. Justiční mašinérie zla sama od sebe nepřestane.

Připomínám kauzu Natálka a skvělou závěrečnou řeč Mgr. Petra Kausty, obhájce Davida Vaculíka – viz odkaz níže. Cituji z úvodu článku:

Věnujte dvě hodiny poslechu této skvělé, závěrečné řeči Mgr. Petra Kausty, a pak sami rozhodněte, zda byste rozhodli jako soudce Studnička. Každý skutečně demokratický a nezávislý soud ctí základní právní zásadu IN DUBIO PRO REO – v případě pochybností ve prospěch obviněného. Advokát Mgr. Petr Kausta, obhájce Davida Vaculíka, který byl odsouzen k výjimečnému trestu 22 let, o nesčetných a velmi závažných pochybeních ze strany OČTŘ raději nemluvě. Není divu, že ihned po odvysílání tato část zmizela z archivu webu ČT24, na což na Facebooku upozornila paní Jana Lorencová.

Soudce Miroslav Studnička byl zavražděn, hlásila zprvu média. Pomátl se na rozumu a spáchal sebevraždu

 

Jan Šinágl, 16.9.2019

* * *

Obžalovaní znalci Matlach a Fargaš znovu před soudem

Bestie Igor

Neuvěřitelný skandál, brutalita justiční stráže, zlomené žebro a důvěrník StB – MUDr. Igor Dvořáček u OS Ostrava 28.5.2019 !!!

Soudce „Žhářů z Vítkova“ Miroslav Studnička, už není mezi živými – dostihl ho spravedlivý trest…?!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (3 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)