Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 28.04.2024 14:51
    Dnes v OVM proběhla debata poslankyň Malé (Hnutí ANO) a ...

    Read more...

     
  • 28.04.2024 09:54
    Kdy odškodníme my vyhnané sudetské české Němce? Žili u nás ...

    Read more...

     
  • 26.04.2024 18:27
    Liché a laciné gesto Ad LN 24.4.2024: Wintonova vnoučata ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Zacharias Fögen, lékař a statistik z Kasselu, se zabýval 376 stránkovým protokolem k vyšetřování „bezpečnosti a účinnosti vakcíny Covid-19“, který společnost Pfizer a BioNtech předložila Americké lékové agentuře (FDA) ke schválení koronové vakcíny. Poté si položil otázku: „Proč očkujeme?“

***

Dne 2. ledna bylo na kanálu EPOCH TIMES / Frontal+ YouTube zveřejněno video, kdy vláda a její věrní  reportéři mohou jen doufat, že nebude příliš šířeno. Je těžké si představit, že někdo, kdo jej shlédl,  bude i nadále ochoten se nechat očkovat vakcínou od Pfizer / BioNtech.

Následující text pouze reprodukuje malou část děsivých informací, které video obsahuje. Uvidíme, jak dlouho bude video na YouTube.

Příbalový leták k čínské vakcíně zmiňuje 73 vedlejších účinků

 ***

Stručný přehled

Zacharias Fögen, lékař a statistik z Kasselu, se zabýval 376 stránkovým protokolem k vyšetřování „bezpečnosti a účinnosti vakcíny Covid-19“, který společnost Pfizer a BioNtech předložila Americké lékové agentuře (FDA) ke schválení koronové vakcíny. Poté si položil otázku: „Proč očkujeme?“

 „Proč vůbec očkujeme?“

Dokumenty ukazují, že neočkovaní lidé mají větší pravděpodobnost nákazy COVID-19, ale méně než 2,5 procent z nich je „těžká“. Naproti tomu podíl průběhů závažných onemocnění u očkovaných je 12,5 procenta. To znamená, že pokud jste očkováni, je pravděpodobnost, že nedostanete „Coronu“, mnohem lepší, ale pokud se to přesto stane, máte pětkrát vyšší riziko závažného průběhu.

Ohroženi jsou zejména mladí lidé a „druhotně očkovaní lidé“

„Doplňkový dodatek“ zveřejněný samostatně k protokolu rovněž ukazuje, že očkování ukázalo život ohrožující vedlejší účinky u 44 z přibližně 44 000 testovaných osob, které vyžadovaly urgentní lékařský zásah. Protokol také uvádí, že až 84 procent testovaných osob vykazovalo nežádoucí účinky na očkování. To platí zejména u mladších lidí a osob užívajících druhou dávku vakcíny. Zde byly hlášeny některé vážné poruchy v každodenním životě.

V poměru k celkovému počtu 18 000 účastníků studie bylo očkováním chráněno 154 lidí, tj. méně než jedno procento očkovaných. Pokud vezmeme v úvahu také očekávané očkovací reakce, nelze očekávat úlevu systému zdravotní péče očkováním, natož to prokázat.

Podle Fögena existují určité důkazy o tom, že účinnost očkování klesá po dvou měsících, stejně jako imunita po infekci ve stejném období. Pokud to tak bude, bude očkování bez jakéhokoli přínosu ohrožením fyzické integrity mnoha dokonale zdravých lidí a nesmyslně bude utracena spousta peněz.

Výbušná studie k povinnému nošení roušek

Mimochodem, Zacharias Fögen je autorem studie, která ukazuje, že v Kansasu, v těch krajích, kde je nošení roušek povinné, byla zjištěna zvýšená úmrtnost na infekce SARS-COV-2. Fögen v současné době shromažďuje dary za účelem zveřejnění studie. Více zde. Kvasí všechno možné dohromady.

http://www.pi-news.net/2021/01/nach-corona-impfung-fuenfmal-so-haeufig-schwere-krankheitsverlaeufe/

***

Digitální nevýhoda a lži epidemiologů

Proč se v době mimořádného ohrožení země nevyužívají uzavřené civilní a vojenské lázeňské domy?!

Petice pro přehodnocení pandemických opatření

***

Impfstoff-Zulassungsprotokoll beschreibt lebensbedrohliche Nebenwirkungen

***

Friday Edition: Devatenáct let + covid-19

8. 01. 2021 - EB

Když jsme před 20 lety, 8. ledna 2001, vydali první Final Word, Česká televize se zmítala v krizi, premiér Miloš Zeman vyzýval prezidenta Václava Havla k rezignaci za jeho podporu rebelů ve veřejnoprávní instituci a předseda Poslanecké sněmovny Václav Klaus situaci přirovnával k nástupu Adolfa Hitlera ve Výmarské republice. Byla to doba, kdy dobro a zlo byly jasně rozpoznatelné, záleželo jen na tom, na které straně barikády kdo byl. Obě strany na sebe ukazovaly prstem.

O dvacet let později pokračují obdobné, z širší perspektivy relativně nepodstatné spory, teď ale máme společného nepřítele jménem covid-19. Ten také rozděluje společnost, hranice však už není tak jasně definovatelná. Někteří takovou situaci vidí jako čistě lékařský problém, kterému je třeba čelit čistě lékařským způsobem. Jiní zdůrazňují, že tu jde o pravidlo trade-off. My současnou krizi téměř od počátku vnímáme závažněji - jako otázku udržení naší civilizace, což vyžaduje vůdcovství takových lidí, kteří doopravdy chtějí, aby náš způsob života byl zachován.

Ne všichni čtenáři jsou připraveni tento přístup přijmout a na toto téma jsme obdrželi více reakcí, než v jakémkoli jiném období dvacetileté existence Final Wordu. Některé z nich jsou i dost hrubé.

Tak, jak budeme získávat další informace a staneme se moudřejšími, budeme vylepšovat i naše analýzy, ale nepředpokládáme, že bychom revidovali samotnou podstatu námi prezentované situace. Náš cíl zůstane stejný - poskytovat jistá vodítka, která mohou naši čtenáři využívat k tomu, aby sami lépe pochopili, co se ve světě děje. Ochota vyvinout k tomu úsilí zůstane jejich zodpovědností.

***

J.Š. 8.1.2021

***

Vakcina funguje

 

 Ockovani politiku a novinaru

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)