Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 05.05.2024 16:44
    Je to prostě tak, ač se to mnohým nelíbí. Právní stát ...

    Read more...

     
  • 05.05.2024 08:01
    Jan Lipavský: O svém rozhodnutí budu informovat zítra.

    Read more...

     
  • 05.05.2024 07:59
    Opravdu CDA v Moskvě zvažuje účast na "inauguraci" Vladimíra ...

    Read more...

     
  • 05.05.2024 07:44
    Orangutan nadchl vědce. Otevřenou ránu si ošetřil léčivou ...

    Read more...

     
  • 02.05.2024 19:20
    Akce utahování šroubů! Jinak k Vašemu článku Slopné. Je potřeba ...

    Read more...

     
  • 02.05.2024 08:33
    Nastala doba justičního temna. Justici ovládají z 90% psychopati ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Zeman RURuský server URA.Ru píše v článku z 28. 11. o tom, že prezidentské volby v Česku byly údajně ovlivněny řadou ruských poradců a pomocí ruských peněz. Z komentářů ke článku: Ji?? Vyvadil: „Да, так это все и было. Местные русские сильно помогли Земану“. (Ano, tak to všechno bylo. Místní Rusové silně pomáhali Zemanovi). Jiří Vyvadil je známý zastánce Ruska a jeho politiky. Nemusí být autorem komentáře, ale styl tomu odpovídá. Z článku na Svobodném fóru: Článek nejdříve popisuje systém volby prezidenta u nás. Připomíná, že v ČR je silná ruská diaspora, kde už mnoho lidí získalo status občana EU, usadily se tudesítky tisíc velkých ruských podnikatelů, včetně těch, co prchají před ruským soudnictvím. Kontrolují také celé oblasti trhu.

… Asi šest měsíců před volbami v České republice bylo vysláno 90 ruských profesionálních politických konzultantů. Dotazovaný uvedl, že jejich hlavním úkolem bylo podněcování antiamerických nálad a propagace přátelství s Ruskem. Peníze na jejich práci byly převáděny neobvyklým způsobem. Na oficiálních bankovní převody se nemohlo pomyslet.

… „Pro převody jsme použili sítě kasin nepřímo ovládaných jedním známým ruským úředníkem. Bylo nám řečeno, v jaký den, v kterou hodinu a v jakém kasinu k určenému stolku máme jít.“ Příjem peněz se maskoval jako výhra, říká politický poradce, který pracoval pro Zemana. „Chlapci si vydělali velmi hezké peníze.“ Zbývající množství peněz bylo vynaloženo především na finanční pomoc členům volebních komisí. „Tehdy Česká republika začala aktivně používat počítačový systém zpracování hlasovacích lístků. Češi jsou jako děti, věřili, že počítače nemohou být podvedeny. Ale tak to není. Tyto stroje mohly být podvedeny a bylo nutno je podvést. Hledali jsme v každé komisi člověka, který by nám pomohl to udělat,“ říká zdroj agentury.

… Agitační síť pro Miloše Zemana byla sestavena ze tří složek. V první řadě to byli majitelé malých obchodů. „Každý z nich zná rodiny, které u nich neustále nakupují. Pomohli jsme jim s penězi a požádali je, aby při každém nákupu vyprávěli zákazníkům o pozitivním dopadu Ruska na ekonomiku České republiky. “

… Neočekávané problémy, kterým čelili ruští ruskými odborníci spočívaly v tom, že se Čechům nechtělo ničit agitační materiály protivníků. Nikomu se nechtělo strhávat letáky. Bylo na to nutno přivést skupinu chuligánů z Ruska.

… Ruský expert se domnívá, že i v dalších prezidentských volbách v České republice v lednu 2018 se budou angažovat jeho kolegové a kampaň bude probíhat ve stejném duchu. Nevyloučil ani to, že po nějaké době bude připraven poskytnout tajné dokumenty a jména lidí, kteří budou pomáhat současnému prezidentovi České republiky, aby byl opětovně zvolen na další funkční období. Včetně jmen těch, kteří pracují ve volebních komisích.

„Je mi jasné, že tito lidé mohou jít do vězení,“ připouští agent.

Nakolik máme brát tuto zprávu vážně? Jisté je to, že se Zeman chová jako věrný přítel současného Putinova režimu. Pochyboval o účasti ruských ozbrojenců ve válce na východní Ukrajině a přiklonil se tak proti Západu na stranu tehdejší oficiální ruské interpretace. Americký velvyslanec je na Hradě nevítaná osoba a Zeman ho veřejně uráží. Jezdí na konferenci na Rhodos pořádanou agentem KGB Jakuninem, přítelem Putina. Zpochybňuje sankce uvalené na Rusko po anexi Krymu. Mluví o tom, jak jsme se konečně osvobodili od Washingtonu a Bruselu.

Před lety pronesl Zeman větu: „Vypadá-li někdo jako kachna, chodí jako kachna a kváká jako kachna, je to kachna.“ Zlatá slova.

Jisté ale také je, že pro mnoho zemanovců by zjištění, že je jejich idol podporován pomocí agentů a peněz Kremlem, bylo spíše radostnou zprávou.

http://svobodneforum.cz/server-ura-ru-na-zvoleni-zemana-pracovaly-desitky-ruskych-poradcu-a-investovaly-se-do-nej-ruske-penize/

P.S.

Že Rusko bylo nečinné při volbě prezidenta České republiky je vyloučeno. Popřelo by samo sebe. To, že Zeman se chová vůči Rusku tak jak Rusko potřebuje není náhoda, ale jen důkaz jeho stále stejné „všehoschopnosti“, kdy dělá vše pro realizaci svých prioritních geopolitických zájmů. Kdo má dostatek peněz, v České republice si může koupit takřka vše, tedy i zprostředkovaně politickou moc. Proto budou příští volby o volbě mezi Východem a Západem, bídou a prosperitou, otroctvím a svobodou.

 

Jan Šinágl, 29.11.2016

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.80 (5 Votes)
Share

Komentáře   

+1 #3 Oldřich Musil 2016-12-01 18:04
K:Bergmann
Nevěřte tomu,že Zeman mnohým chybět nebude.Kdyby si FSB nebyla jistá že Češi nejsou churavějící národ,nikdy by neinvestovala peníze k tomu,aby byla u nás uzákoněna přímá volba presidenta.
+2 #2 Bergmann 2016-12-01 13:53
Nejlépe Zemanovu činnost shrnul včera 30.11.v LN Tomáš Vystrčil článkem: Jak ochránit občany před prezidentem a o směřování naší země, který lze doplnit neradostným článkem v posledním Respektu 48/28.11-4.12.2 016 Ondřejem Kundry: Churavějící prezident aneb Jak je na tom Miloš Zeman se zdravím /polyfunkční neuropatie od kotníků dolů,jinak denně vypije šest skleniček vína a tři panáky/.
Snad už by neměl opravdu znovu kandidovat, mnohýn chybět nebude, naopak a na Vysočině /taky zní jako trochu čina/ je přece tak krásně...
+1 #1 Václav 2016-11-29 19:00
Každý den člověk čeká, kdy tento tzv.prezident všeho lidu kdysi sociální demokrat někoho obviní nebo se veřejně mstí.Vše se hodí, "žumpa" český tisk s vyjímkou chválených Haló novin či Parlamentních listů, včera ministr Herman, předtím již řada jmen profesorů, velvyslance Šapira ani mrtví neujdou pomstě /Peroutka/.k¨Kd yž z politika táhne alkohol i u královských šparků je to pro voliče hořký bol.
Takže máme, co jsme chtěli.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)