Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Abraham Lincoln: "Nic není spořádané, co se neřídí spravedlivostí."

Vojtěch Cepl st. „Aby nám vládly zákony, ne lidé.“

* * *

Havel Sinagl 1 171108

Vlevo president Václav Havel a Jan Šinágl (Knihovna Václava Havla 17.11.2009) vernisáž výstavy Čečna konečné řešení. Výstavu jsem nechal přivést z EP v Bruselu po jejím zákazu a zapůjčil KVH.

Tuto stížnost jsem podal dne 18.12.2018 k rukám dnes už bývalého ministra spravedlnosti Jana Kněžínka. Identickou stížnost obdrželi ČEK, exekuční soud OS Beroun, OS Praha západ (jmenoval soudního exekutora), PČR i ÚOOÚ. Nikdo nekoná a „všichni čekají na všechny“. Soud Praha západ mi sdělil dne 23.1.2019, že čeká na rozhodnutí ČEK, ta stále mlčí a nekoná. MsP mi dne 16.4.2019 také sdělilo, že čeká na rozhodnutí ostatních. Dne 3.5.2019 jsem MsP zaslal stručné sdělení, které obdrželi i všechny výše jmenované instituce. MsP cituje soudního exekutora Mgr. Jana Beneše, který „lže jak když tiskne“. Protokol jsem odmítl podepsat, protože jeden PC chyběl, stejně tak odmítl moji poznámku o chybějícím PC, kdy bych protokol samozřejmě podepsal. Vyhrožoval mi a následně mne fyzicky napadl za používání odpovídajícího slovníku mající daleko k roli "reprezentanta" státu. Vytlačil mne z kanceláře na chodbu a vzteky zabouchl dveře. Kdybych se bránil, tento článek by už možná napsán nebyl…

Chování primitiva, jistého si svoji bezmeznou mocí a neovládající sebe sama. Marně jsem žádal o zaslání, nebo alespoň shlédnutí videa, které se ze zákona při zabavování věcí pořizuje! Stejně tak neuspěla PČR. MsP si video také mělo vyžádat a teprve poté hodnotit! Neexistuje žádný nestranný svědek, který by dosvědčil, co se dělo při této „krádeži za bílého dne“, pouze video, viditelně utajované za každou cenu, pokud vůbec bylo natočeno?

Věděli dobře, že nebudu doma (na mém webu bylo ve stejném čase uvedeno jednání u OS Mělník). Jinak by si z mého domu neodnesli nic! Zabavit pracovní nástroje v hodnotě pár tisíc korun, rodinné památky, část bezcenných obrazů mého strýce, přes 30 let staré tenisové rakety, věci ze skladu pro potřeby Letního tábora pro děti - při zastavěném domě v několikamilionové hodnotě, pozemku a bankovním kontě od května 2017. To vše při „dluhu“ za svobodu slova, projevu a práva veřejnosti na informace cca 800.000,-Kč. Video by těžko dokazovalo nevinu a normálnost jednání. Také silně pochybuji, že video je stejně dlouhé jako doba, kterou tito zloději strávili v domě. Něco tak barbarského a primitivního si nedovolili ani komunisté!

Česká republika je jednou velkou Petěmkinovou vesnicí v oblasti justice a státní správy, jakoby zešílela! Společnost je naprosto apatická, kdy každý myslí jen na sebe. Premiér Babiš jako jediný se snaží situaci řešit. Není divu, že ho klientelistické, zkorumpované struktury pomlouvají a roky se ho snaží umlčet a odstranit z veřejného života, jako by byl největší nebezpečí ohrožující zemi, kdy ze zoufalosti využívají zmanipulovaných, neinformovaných občanů, kteří v dobré víře demonstrují a podporují tak daný stav jako „užiteční idioti“. Naštěstí popularita premiéra stále roste mezi normálními lidmi, kteří si ještě dokázali zachovat zdravý rozum a úsudek, kdy nepodléhají zmanipulovaným médiím, jako nástroji „deep state“.

Odjíždím nyní na pár dní do zahraničí nadýchat se normálního vzduchu a navštívit instituce, které skutečně slouží občanům, zákonu a zemi.

 

Jan Šinágl, 5.5.2019

* * *

https://ceskoaktualne.cz/2019/04/zpravy-z-domova/za-zachranu-milionu-mi-stat-hrozi-bezdomovectvim/

* * *

4.5.2019: komentář u videa „Soudil mne roky soudce s Alzheimerovou nemocí“

Illuminátor

Bavme se narovinu a nazývejme ten morální odpad v taláru správnými podobnými slovy. Nic jako soudce, a jestli tam nějaká taková osoba existuje mezi něma, tak by se měla zamyslet v čem to vlastně a pro koho, posléze rozhodnout, buď jim ty prachy stojí za tu špínu nebo ne evidentně si připadají nedotknutelní a taky že jsou, dokud lidé nepochopí co se děje, že tady už není o čem diskutovat, sleduji to celý život tak detailně jak jen můžu a nemusím už víc, teď už se mi jen stále a pořád potvrzuje jedna jediná pravda. A né že moje, nebo tvoje nebo vaše, ale pravda ve smyslu PRAVDY. Jedna jediná. Může být odlišná leč v základu se musí shodovat všechny verze tedy. Hitler byl zlý tj. pravda jedna jediná, stejně jako je pravda že ten bezcharakterní soudcovsko-právnicko-politicko a nevím čeho všeho -icko na to už nenecházím slov, jaké je nějaké nejhorší možné označení vyjadřující absolutní zlo nejhorší možné zkažené prostě nevím co by bylo horší, oni jdou na roveň tomu co sem viděl v dobových dokumentech že se dělo za 2sv. V jistém úhlu bych se nedivil kdyby to tou nenápadnou podlostí právě ještě že trumfli, navíc mrtvé po Hitlerovi můžeme vidět dodnes, kdežto mrtvé, zničené, uvláčené a jinak odrovnané, vidíme jen krátce někde zoufale volat o pomoc do doby než se ty špíny postarají o to, aby to uklidili.. A já už na tohle absolutně nemám nervy, a hlavně nemám nervy na ty trapné diskuse o nějakých zákonech, právu, nebo dokonce ústavě. No to prostě ne, já nejsem žádný retardovaný debílek, který by jim to žral, vidím jim pod ty masky tak dobře až mi to ničí žaludek, jsou to nebezpeční zločinci, a prací policie je abych to viděl zavřené všecko do jednoho v oddělených celách a už dávno mělo proběhnout největší vyšetřování na této planetě. Tedy něco jako dnes je hon na nacisty, kteří jen tak mimochodem, neměli na vybranou, byli k tomu co dělali nuceni, kdežto dnes nikdo nikoho k ničemu nenutí, a páchají se mnohdy zvěrstva .. no na stejné úrovni to není, ale to jako na to chcete zase čekat ? A jak vám dají povel budete zase nastupovat poslušně do těch vlaků ?

* * *

Jak se stát bohatým podnikatelem okrádáním lidí v exekuci!

Za záchranu stamilionů mi stát hrozí bezdomovectvím?!

Političtí disidenti 21. století, část 12: Jan Šinágl

Švýcarské podněty nejen pro český veřejný prostor

Životopis

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.14 (7 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)