Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.03.2024 10:57
    U Horáčka jde o podezřelý byznys mafiánů. U matky a syna o ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:44
    Gratuluji k drtivému vítězství. Šéf Evropské rady poslal ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:38
    Jak šel čas s Putinem. Stárnutí nezastavily ani plastické ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:36
    Putinova první reakce na zcela nečekané vítězství ve „volbách“ ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:09
    Babiše řeší Sněmovna, ale plebejské přepadení jeho nemocného ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:01
    Výroky senátora Čunka březen 2024: Dám příklad: kdo kdysi ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

PCR Vlcek protokol 200418Aktualizováno 20.4.2018!

Vážený pane magistře,

za hodinu si mám vyzvednout po osmi měsících syny, je sudý pátek... Byl byste tak laskav a dal mi telefon na někoho z pracovníků, kdo bude mít dnes pohotovost na OSPODu, kdo by (v případě, který předpokládám, že se stane a nebude mi děti chtít předat) se mnou mohl tuto věc vyřešit? Děti jsem neviděl 251 dní a myslím, že by stálo za to (alespoň by se o to měl OSPOD pokusit, když ve všem ostatním selhal), aby se OSPOD snažil, aby nevznikl další problém, že matka syny nepředává. Toto dělá záměrně. Děkuji za odpověď co bych měl za hodinu dělat, když mi děti nebude chtít dát.

(20.4.2018 – 16:05 hod.)

* * *

Vážená paní komisařko,

manželka opět děti dnes nepředala, přestože ji volala policie i Mgr. Josef Dašek - vedoucí sociálního odboru OSPOD Brandýs nad Labem. Prý s předáním nepočítala, tak mi děti nedá. (z e-mailu Vladimíře Obdržálkové PČR).

(20.4.2018 – 16.45 hod.) 

* * *

„… Po pohřbu mé babičky, se mi opět přitížilo a do včera jsem jen ležel. … V trestní věci Nejvyšší soud mi odmítl mé dovolání na domácí násilí. V opatrovnickém sporu, mi sice Krajský soud zrušil nesmyslný zákaz styku se syny, ale soud Praha východ OKAMŽITĚ zareagoval a místo toho, aby se situace dostala tam, kde byla před 8 měsíci, před zákazem styku, tak jsem dostal na další 3 měsíce JEN ASISTOVANY SKYK 2 hodiny v měsíci! Jsem na dně a nevím kam dál, nemám žádné peníze, nemůžu si platit už advokáty. Je mi skutečně na skok z mostu.“ Z e-mailu Petra Vlčka 18.4.2018

Pana Petra Vlčka můžete finančně podpořit na transparentním účtu Sodales Solonis z.s. Peníze budou obratem předávány. Kdo rychle dává, dvakrát dává! U daru prosím uveďte „Petr Vlček“. Děkuji všem dárcům předem - i za nešťastného tátu, likvidovaného finančně,  psychicky a fyzicky českou justicí a PČR.

 

Raiffeisen Bank – 68689/5500,

IBAN CZ6555000000000000068689,

SWIFT: RZBCCZPP

CZ65550000000000068689

 

 

* * *

Omezení styku JUDr. Marie Mrhálková v zastoupení JUDr. Dany Haňkové – 16.4.2018

* * *

Odvolání Petra Vlčka – 17.4.2018

… Jak správně uvádí odvolací soud, nemohl otec celých 8 měsíců, díky závažnému pochybení podjaté soudkyně z Okresního soudu pro Prahu východ, vidět své syny. To zanechalo na jejich vzájemném vztahu velmi závažnou újmu. Jak odvolací soud v odůvodnění uvádí, bylo opatření Okresního soudu pro Prahu - východ jednoznačně nezákonné a uměle udržované podjatou soudkyní. Tento nesprávný a nezákonný postup soudu jasně ukázal, co způsobila osmiměsíční odluka synů od otce, jak těžkou újmu nezákonné rozhodnutí podjaté soudkyně způsobilo a jak těžké bude toto pochybení soudu napravit. Otec zcela bezpečně za tuto velmi vážnou újmu bude od státu požadovat adekvátní náhradu.

Otec navrhuje, aby asistovaný styk probíhal každý den po dobu jednoho měsíce od 16 do 17 hodin tak, aby byly vzájemné citové vazby co nejdříve obnoveny. Z těchto vazeb byli synové a otec násilím vytrženi, a to za asistence soudu prvního stupně, který vyhověl prakticky každému návrhu matky, a to bez vlastního názoru a úsudku. Je zarážející, když otci soud na základně lživého tvrzení matky syny odebral, nepovolil ani asistovaný styk, a ani se nestaral o to, zda přechod byl nebo nebyl pozvolný. Matka s podporou soudu neustále podniká veškeré kroky proti otci tak, aby se co nejvíce ODCIZIL svým synům.

Otec se domnívá, že žijeme v právním státě, kde soudy mohou postupovat na základě enumerativnosti veřejnoprávních pretenzí a soudy naopak nemohou postup způsobem, který zákon nestanoví. Odvolatel vychází i ze zásady legitimního očekávání, kdy soudy mají v obdobných případech postupovat stejným způsobem. A není proto možné, aby jedné procesní straně bylo vydáno předběžné opatření i bez složení jistoty a druhé straně byl návrh na vydání předběžného opatření striktně odmítnut. Nebo snad soud diskriminuje mužského účastníka jen na základě pohlaví? …

Markéta Munková píše Ombudsmanovi - 30.8.2017

1) Pan Vlček byl v pondělí 28.8.2017 odsouzen soudkyní Haňkovou na 4 roky odnětí svobody nepodmíněně – v druhé trestní kauze - viz podání. Zde jsou takové důkazy, že je bez jakýchkoliv pochyb, že se skutky stát nemohly. I státní zástupce se Vlčka zastával a rozsáhle orodoval za neudělení trestu odnětí svobody (patrně v průběhu řízení rovněž přesvědčen o nevině p. Vlčka). To však dr. Haňkovou nijak neodradilo od udělení tak přísného trestu .. – u soudu jsem byla a myslím, že takto nějak probíhaly procesy v 50. letech.

2) Pan Vlček se po 4 letech setkal se svými dcerami z druhého manželství, o které jej v podstatě připravila zatím ještě jeho současná žena Jana Vlčková a protože u toho byla přítomna (10 minutové setkání), konfrontoval ji pan Vlček před dcerami s tím, že to ona nechtěla dcery a přispívat na ně (dcery měl pan Vlček ve střídavé péči a to ještě 2 roky po seznámení s Janou Vlčkovou). Jako pomstu za tuto konfrontaci na něj podala další dvě trestní oznámení. Jednak jí měl rozbít auto a tím znemožnit odjezd, a to daleko horší je, že podala mladšímu Vojtovi patrně pervitin a nechala mu udělat test na drogy a obvinila z toho pana Vlčka. Pan Vlček má nyní předběžným opatřením stanoven zákaz styku s dětmi a děti jsou v péči matky. Tohoto se zúčastnilo OSPOD – Mgr. Kenda.

3) Protože se pan Vlček po tomto zjištění prakticky zhroutil, navštívil dr. Klimeše, ke kterému dříve docházeli oba manželé Vlčkovi. Posílám zprávu, kterou dr. Klimeš vypracoval, neboť se mu jevila celá tato situace jako tragická. …

Policista Kunc slibuje Janě Vlčkové, že nebude stíhaná – 16.11.2015

…Jo, ale vy nejste z ničeho obviněná, jo,… to nemusíte mít strach, že by to skončilo jako nějakým trestním stíháním Vaším nebo něčím takovým, Kunc: tak jim zavolejte, že teda že teda jste to jednou už absolvovala tenhle výslech a že pokud něco chtějí doplnit a nestačil by jim ten výslech, co už jste tady udělala, takže je prosíte aby to udělali cestou tedka obvodního oddělení Velká Šenov, protože bydlíte daleko a máte malé děti a tak dál. A kdyby na tom ořesti trvali, tak budete muset dojet, ale myslím, že se s nima domluvíte. Tady ten výslech jsem chtěl dělat tady z toho důvodu, že to byl prostě náročný výslech, složitý a kdyby to dělala kriminálka tam v Rumburku, tak by to prostě neudělali tak jak bych .... jak jsem já potřeboval ten výslech. …

P.S.

Měli udržovat sexuální styk. JŠ

* * *

Slušný táta na 4 roky do kriminálu a mámě narkomance mají být svěřeny děti do „péče“?!

Zničení ředitele IT firmy

Samosoudkyně JUDr. Dana Haňková - demonstrace zlovůle v trestním i opatrovnickém řízení!

Kdy začne justice soudit zločince ve svých řadách? Mstní se chorobně na nevinných!

Dá se v ČR objednat trestní stíhání a odsouzení? A jak jednoduše – např. stačí svou "ženskostí" ovlivňovat vyšetřovatele!

 

Jan Šinágl, 19.4.2018

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.89 (9 Votes)
Share

Komentáře   

+1 #5 Petr Vániš 2018-04-26 20:26
Pane Vlčku alespoň trochu úspěchu a držím pěsti. Před pár lety jsem prožil téměř to samé a jen díky slušnému advokátovi a účasti p. Šinágla a jeho pořizování záznamu jsem neskončil natvrdo v kriminále. Od soudu jsem odešel s podmínkou 2/2 roky. Také v mé kauze figurovalo drogy. Nikdo po ničem nepatral, nikdo nic nevyšetřoval. Jen já byl jako otec zločinec a tyran. Doktor, který lhal o údajných diagnosách bývalé manželky , byl za svůj výkon jako jediný ředitelem nemocnice potrestán hodinovou výpovědí. Policisté, kteří soudu předložili vymyšlené protokoly, byli po prověření GIPS pouze napomenuti. Vedoucí OSPOD na MU, který vše zosnoval s tim ze si užívání drog tehdy mě 16ti lete dcery s bývalou manželkou vymýšlím, nakonec sám zkončil v lecebne závislostí PL Kosmonosy. Atd... Viz archiv p. Šinágla. Avšak všechny další stupně soudu již vše pouze opisovali s tim že nic z mnou předložených důkazů na mém odsouzení nic nezmění. Spravedlnost v tomto státě neexistuje.
-1 #4 Jan Šinagl 2018-04-22 08:32
Učiním ještě jednu "osvětovou" výjimku ze stejného IP. Forma a styl "komentáře" Marta CH (, IP: 89.102.1.155), odpovídá povaze, praktikám a charakteru jisté osoby. Nemíním zveřejněním jejího jména riskovat další marnění času zbytečnými návštěvami PČR. Někdo pracuje, někdo nemá co na práci,jako "Jojo a Nene".
-1 #3 Marta CH. 2018-04-20 21:54
Je to HOAX, žádný stíhaný Petr Vlček neexituje.
Prověřila jsem to v policejní databázi...
Pan Agrofert se nás snaží opět napálit s něčím, abychom se jemu nevěnovali prostřednictvím pana "nezávislého" novináře....
+2 #2 Jan Šinagl 2018-04-20 08:26
Podobné, zlehčující komentáře, s anonymními odesílateli, v situaci, kdy je ohrožen život člověka, budou odstraňovány - Marta ( , IP: 89.102.1.155
-3 #1 Marta 2018-04-19 23:28
No není pravda, že je to jen reality show :)

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)