Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

OS Ostrava prg 15.3.2022

OS Ostrava vchod

Aktualizováno 20.4.2022: Justiční peklo: Podvodné znalecké posudky MUDr. Igora Dvořáčka - Kauza Ing. Marka Gáby – další neuvěřitelné skutečnosti vyplouvají na povrch

***

Další důkazy o zbabělosti „soudní znalce“ MUDr. Romana Šmuclera v kauze ing. Marka Gáby

OS Ostrava 28.3.2022: Justiční fraška pokračuje za aktivní (ne)spolupráce MUDr. Romana Šmuclera

***

Zpráva o šetření VOP JUDr. Stanislava Křečka, ze dne 14.2.2022, byla dnes založena do soudního spisu! Soudkyně Bochňáková po cca 3 hodinách ukončila čtení protokolů, že prý je už unavená… Bývalá, členka zločinecké organizace KSČ, by měla „odejít z taláru“ (jako komunisté z parlamentu), do ničím nezaslouženého důchodu. Ponechám na čtenářích, zda ji ovládá plebejství, hloupost, nebo pokračuje v plnění „stranických pokynů a nařízení“ pohrobků komunistů a jejich part, které nahradily novodobé buňky ZO KSČ, neméně zločinné. J.Š.

***

Dobrý den,

dnes proběhlo v pořadí již 11. hl. líčení v mé trestní věci "ublížení na zdraví". Protokol z předešlého hl. líčení nám byl zaslán teprve včera, přestože byl vyhotoven již 1.3.2022. Před zahájením hl. líčení na příkaz soudkyně byl opět vyveden justiční stráží pan Šinágl z jednací síně. Znalec doc. MUDr. Šmucler se nedostavil. Min. týden ve čtvrtek se písemně omluvil, že se nedostaví kvůli plánovaným operacím.

Jelikož se dnešního líčení nezúčastnil ani zmocněnec "poškozené" Mgr. Rybář, lze dovodit, že o neúčasti doc. MUDr. Šmuclera byl předem informován. To jen dokazuje jeho nadstandardní vztahy, které na OS Ostrava a OSZ Ostrava má. Nás (obhajobu) o neúčasti doc. MUDr. Šmuclera na dnešním líčení nikdo předem neinformoval. Na dnešním líčení byly předloženy listinné důkazy (cca půlka spisu). Zbytek bude předložen na dalším líčení. Je naplánováno na 28.3.2022, na které je předvolán do třetice doc. MUDr. Šmucler.

Děkuji,

M.Gába

***

Jsem nadále na seznamu zakázaných, včetně zbraní, zvířat a dětských kočárků. Moji dnešní „komunikaci“ se „soudkyní“ Bochňákovou si můžete poslechnout ZDE. Děkuji zpětně za vyloučení. Udělal jsem spoustu práce a nepromarnil čas soudním jednáním o ničem. Dne 28.března, bude podniknut další pokus o uplatnění práv médií a veřejnosti o účasti na veřejném soudním jednání, zaručených Ústavou ČR, pod ochranou čl. 23. Jednání se zúčastnila i „office manager“ europoslance Tomáše Zdechovského, paní Markéta Vyvlečková.

J.Š. 15.3.2022  

***

Okresní soud Ostrava „Justiční Palermo“ 15.2.2022: Před vstupem do jednací síně stála opět justiční stráž, aby zabránila vstupu Janu Šináglovi na veřejné hlavní líčení.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)
Share

Komentáře   

-1 #9 Jan Šinagl 2022-03-20 09:58
Ty možná ne, ale zbytek tvoji rodiny ano. 5 let chodím k soudu. Křivě někoho obvinit, lhát, podvádět, podílet se na podvodu a mohl bych pokračovat.

MG
19.3.2022
0 #8 Jan Šinagl 2022-03-20 09:56
A to je ten základní rozdíl mezi námi. Já ti nic špatného nepřeji.

Vojtěch Sláma
19.3.2022
-1 #7 Jan Šinagl 2022-03-20 07:55
Vyřízeno pane Alberte.

Život s úsměvem bereme, ale hodně lidem brzo skončí.

Mějte se, zdraví MG
19.3.2022
-1 #6 Jan Šinagl 2022-03-20 07:53
Všechno nejlepší k svátku Josefe.
Berte život s úsměvem, jak nám radí dobrý Jan Šinágl.
Je to prý vyšší forma inteligence.
Mějte se hezky, zdraví Vás, V. A. Sláma
19.3.2022

P.S.
Dne 19.3.2022 se pan Sláma opakovaně zaregistroval, aby mohl vkládat své komentáře přímo. Nevyčkal autorizace na první registraci. Právě jsem autorizaci provedl, může tedy vkládat své komentáře přímo, v rámci práva každého vyjádřit svůj názor.

J.Š.
20.3.2022 - 7.53 hod.
20.3.2022
-2 #5 Josef 2022-03-19 11:41
Pane Vojtěchu Alberto Slámo, musím ještě jednou reagovat na váš níže uvedený komentář. O tom, že byla vaše sestra Jarmila Gábová, dlouhodobě nevěrná mému synovi, Marku Gábovi, tak o tom věděli i vaši rodiče, manželé Slámovi, takže jste o tom jistě věděl i vy a také i vaše druhá sestra. Na tuto skutečnost se dá reagovat citací z jedné české komedie: „Hm, zřejmě slušnej oddíl“. Pane Alberto, proč vám vadí účast paní Vyvlečková, která je asistentkou eurokomisaře Tomáše Zdechovského, na soudním jednání? Vždyť i vy máte možnost si na soudní jednání pozvat, koho uznáte za vhodného a je pouze na vás, zda ten dotyčný tam bude mít pouze funkci pozorovací, nebo nátlakovou, jak podsouváte paní Vyvlečkové, ve svém komentáři. Soudní jednání jsou veřejná, i když u tohoto soudu je zakazována účast nezávislému novináři panu Šináglovi, ale vám by tuto účast jistě nikdo nezakazoval. Paní Vyvlečková aspoň vidí a slyší, co všechno je možné u „nezávislého soudu“ v Ostravě a jak se tam hledá pravda. Takže vás tímto zvu na další hlavní líčení (již 12 –té) a současně zvu k účasti i co nejširší veřejnost. Toto líčení se bude konat u Okresního soudu v Ostravě, dne 28. 3. 2022, od 8 hodin, v místnosti č. 104 a jako znalec bude vypovídat doc. MUDr. Roman Šmucler CSc., prezident České stomatologické komory.
Josef Gába (otec Marka Gáby)
-6 #4 Josef 2022-03-16 19:46
Pane Vojtěchu Alberto Slámo, to je od vás pěkné, že se zastáváte své sestry, já se zase musim zastat svého syna Marka Ģáby. On není tím útočnikem, jak uvádíte, tím útočnikem byla vaše sestra Jarmila Gábová, viz vyjadřeni jejich syna Ondřeje, který byl přímým účastnikem toho, jak jeho matka napadla úderem pěstí do obličeje jeho otce, plivala mu do obliceja a pak mu rozbila jeho služební notebook, ve kterém byly důkazy o její dlouhodobé nevěře. A právě zničení těchto důkazů o její nevěře bylo tím důvodem, proč napadla Jarmila Gabová mého syna Marka Gábu. A jak jistě dobře víte, tak podobný skutek provedla i vaše druhá sestra svému bývalému manželovi. Takže k takovýmto sestrám vám blahopřeji. Proč jste se jestě nikdy nepřišel podívat k soudu, abyste viděl, jak se tam hledá pravda a jak funguje právní stát. Člověk nikdy předem nevi, zda tam nékdy neskončí on sám, nebo někdo z jeho blízkých. Mohu vám říct, že to tam neni nic příjemného. Jak také již jistě víte, tak je již prokázáno, že vaše sestra neměla žádnou zlomeninu dolní čelisti, neměla otřes mozku a ani neměla podvrtnutou krční páteř. A ty hematomy na pažích, které si vaše sestra vyfotila a fotky pak předala policii, tak tyto hematomy se na pažích vaší sestry objevily až čtvrtý a pátý den po inkriminované události, což znamená, že nesouvisí s touto inkriminovanou událostí. Co myslíte Alberto, jak vznikly tyto hematomy a kdo je vaši sestře způsobil?
-7 #3 Jan Šinagl 2022-03-16 18:23
Myslím si, že je dobře že p. Vyvlečková se dostavila k soudu a na vlastní oči viděla jak to funguje. Jelikož to co tam viděla ji muselo minimálně překvapit ne-li přímo zhrozit. To mluvím z vlastní zkušenosti kdy jsem se taky jako veřejnost na jednání dostavil, abych si udělal vlastní obrázek situace a nespolehnul se jenom na vyprávění.

Ale ani na jednom jednání jsem Vás pane Alberto neviděl. Jak tedy můžete vědět co se tam vlastně děje a jak to řízení vypadá? Přijďte se podívat a uvidíte nervózní a podrážděnou soudkyni na které je vidět co se ji líbí a co se ji nelíbí nehledě na předkládané fakta. Komu námitky povoluje a komu zakazuje. Kam se při výpovědi účastníků dívá a kdo na ty pohledy odpovídá. Tohle je nezávislý soud? Tohle není výsměch jen justici, ale i Všem občanům ČR. I Vám pane Alberto. Zkuste taky zvednout zadek a přijít se fyzicky podívat co se u soudu děje. Psát od klávesnice rozumy bez osobní zkušenosti, se dá cokoliv. Navíc čím více nás tam přijde tím více bude u tohoto jednání plného podivností a zázraků veřejné kontroly. Což je přesně podle zákona, kdy každé soudní jednání je po veřejnou kontrolou. A to zejména kvůli tomu aby si soudce nemohl rozhodovat jak se mu zachce, jelikož nikdo to co se v soudní síni děje nevidí. I Vy by jste pak přispěl svou přítomností k tomu, aby rozhodnutí bylo co nejvíce spravedlivé, pokud je to tedy ve Vašem zájmu. Taky by jste si mohl pohovořit s p. Vyvlečkovou a třeba ji sdělit nějaké fakta, kterými třeba pan Zdechovský nedisponoval. Taky by jste se možná dozvěděl, že pan Zdechovský není jen ve Vašich službách (pokud ovšem nejste jeho zaměstnavatel), ale primárně ve službách všech svých voličů, jejichž zájmy zastupuje. Tedy vlastně i Vaše a nezáleží, jestli jste byl jeho voličem, nebo ne. Protože spravedlivý a přezkoumatelný proces je přece v zájmu nás všech občanů.

A nebo byste chtěl, aby soudy fungovaly jako třeba v případu Tempel? Kdy po cca 20-ti letech se ukázalo, že je nevinný!? A co by jste říkal na to, kdyby jste tam místo pana Templa seděl Vy? Mluvil by jste jinak.


Tomáš Kupka
-2 #2 Jan Šinagl 2022-03-16 10:04
Dobrý den, pane Gába,
bylo hezké setkat se s Vámi osobně. Doposud jsem Vás znala pouze ze "spisu" a také z materiálů, které jsem měla k dispozici.
Jsem stejně jako pan Zdechovský přesvědčena o tom, že Váš případ není obvyklý. A i já sama tam vidím řadu pochybení, zaujatosti a také zmanipulovaných skutečností. Věřím, že Vám alespoň trochu pomůžeme s tím, že se případ medializuje. Budu se snažit 28.3. opět na líčení dorazit.
Moc děkuji a přeji hezký den.

S pozdravem
---

Markéta Vyvlečková
Office manager MEP
***
Od: Markéta Vyvlečková
Datum: 15.03.22 16:45 (GMT+01:00)
Komu: "Ing. Marek Gába"
Předmět: Re: Gába - (ne)výslech doc. MUDr. Šmuclera
-1 #1 Jan Šinagl 2022-03-16 08:27
Dobrý den paní Vyvlečková,

Byla Vaše dnešní mise u ostravského soudu v kauze Gába – kam Vás vyslal Tomáš Zdechovský – pouze pozorovací, nebo nátlaková? Pan Zdechovský píše, že je europoslancem v mých službách. Zatím však moji rodinu jenom poškozuje, když svými články ventiluje názory útočníka Marka Gáby a to bez jakéhokoliv náznaku objektivity a kritického myšlení. A co je horší, předkládá veřejnosti naše soukromá data. Je mi velmi líto přístupu Vašeho europoslance.

Těším se na Vaši odpověď na předloženou otázku.

S pozdravem
Vojtěch Alberto Sláma
15.3.2022
***
P.S.
Jedná se o bratra bývalé manželky ing. Marka Gáby. Poráží se sami. Pan Gába manželku nenapadl, ale ona jeho, jak dosvědčují i jejich děti. "Rodinné jednání" je viditelně sociopatické a manipulativní - i pro laika. Není divu, že je plně na jejich straně soudkyně i státní zástupkyně. Svůj ke svému... J.Š.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)