Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 26.04.2024 18:27
    Liché a laciné gesto Ad LN 24.4.2024: Wintonova vnoučata ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

AHA Vondrackova Vondracek Sinagl 7 2023SIP MM JS 260712

Aktualizováno 15.9.2023: Soud se bude konat 18.9.2023 u KS Praha od 15:00 hod. Helena Vondráčková skončila po pádu v nemocnici – věřme, že nešlo o následky konzumace alkoholu na narozeninách Františka Janečka. Dle neověřených informací, má mít zpěvačka už delší čas „problém“ s alkoholem. V takové „rodince“ by to nepřekvapovalo. Přejme jí brzké uzdravení – fyzické i psychické. JŠ

***

Aktualizováno 19.8.2023: Obdržel jsem další Předvolání k soudu na 12.9.2023 ke KS Praha. Copak zase "vymysleli "„JUDr.“ Martin Michal a soudní exekutor Mgr. Jan Beneš? Žalobci, v zastoupení žalobkyně Mgr. Jany Gavlasové, se nikdy k soudnímu jednání nedostavili. Mé žádosti, aby se dostavili k soudu a mohl jsem jim klást otázky, nebylo vyhověno s odkazem na jejich plnou moc právní zástupkyni. To jim nebrání, aby mne ve "spřátelených" bulvárních médiích "statečně" pomlouvali. „Nespřátelený“ bulvár raději zmlkl, aby se nemusel roky soudit. Mně je přístup do těchto pomlouvačných médií trvale odmítán. Přes Zemanovo vyznamenání "soudružky" Heleny Vondráčkové tak "nejede vlak". Novodobý "třídní nepřítel" musí být zničen". Za zveřejnění a připomínání pravdy, známé celé zemi, platím majetkem, zdravím a miliony korun. Ty by měli žalobci platit mně, ale suďte se roky, kdy rozsudku byste se dočkali až v nebi... Za pravdu se trestá, za lež odměňuje. Stát prodloužil milostivé léto do konce listopadu. Zákon se nevztahuje na náklady exekutorů?! Vítejte v „banánové republice“ ve středu Evropy. Výsledek „cinkání klíčky“… I svoboda slova  a právo veřejnosti na informace má svoji cenu. Veřejnost i média jsou opět zvány k soudnímu jednání. Nicméně předpokládám, že místa pro veřejnost zůstanou opět prázdná. Bude "spravedlnost naruby" pokračovat? Nic netrvá věčně. Pravda, kterou zná celá země, "jednou vyjde na povrch jako olej na vodu", jak moudře řekl, těsně před svou smrtí, Jan Antonín Baťa. Dodávám i spravedlnost - Boží zcela jistě. JŠ

***

Aktualizováno 29.7.2023: Sdělení Okresního soudu Kolín - RB Odstoupení od smlouvy. Soudní exekutor Mgr. Jan Beneš mi obstavil a vykradl soukromé konto. Kdysi mne ve své kanceláři fyzicky napadl (jen jsem se pasivně bránil jeho primitivnímu útoku). PČR odložila (nedošlo ke zranění). Měl jsem mu tehdy „rozbít hubu“. To jediné na takové gaunery platí. Dnes mi „neznámý pachatel "propíchl zadní kolo na mém jízdním kole před obchodním domem BILLA v Hořovicích, přímo před vchodem. Smutné, když má někdo potřebu poškozovat cizí majetek. Podobně se propichují kola Ukrajincům. Polovina lidí v ČR je zadlužena na celý život a další čtvrtina tam spěje. Půjde-li to takto dál, nebudou brzy v exekuci jen zloději, podvodníci a politici.

***

Přesvěčte se sami na odkazech a fotografiích: EXTRA.CZ (převzal SEZNAM.CZ) – SUPER.CZKAFE.CZ - AHA a slovenský ČAS. Informoval iDNES.CZ. K jeho cti slouží, že lži „JUDr.“ Martina Michala a Heleny Vondráčkové nešíří. Do lží a pomluv se ochotně zapojily i ČRo2, Xaver TV a Frekvence 1. Žádná média mne nekontaktovala. Na mé dotazy a upozornění nereagovala? Pomluvy mají přednost před pravdou. Česká mediální “demokracie“ v praxi. Možná se brzy přidá i Kreml:-)

Cituji z Usnesení NS ČR (28.6.2023: Žalobci požadují odstranění textu celých článků a diskuzí pod nimi na webovém portálu žalovaného, uveřejněných v letech 2010 a 2011, vznik nemajetkové újmy v řádech milionů vůči každému z nich zůstal neobjasněn. Žaloba je neprojednatelná, a to i po třetí výzvě k doplnění žaloby“.

Připojuji kopii mého novinářského průkazu a průkazu fotografa. Na zasedání Rady ČT vždy požádám o dovolení, zda se mohu občerstvit z bohatého bufetu (vždy zbude, první zmizí řízky, někdy zbudou i pro mne:-) Věřme, že zbytky občerstvení skončí v potravinové bance, pokud nenajdou použití mezi zaměstnanci ČT.

Anonymni mobil 18.7.2023KSV HV MM 121019Informovaný o jednání zastupitelstva obce Řitka: V obci Řitka pana M.M. znají, nikdo s ním nechce mít nic společného, i jako sousedem. Je to osina v prdeli…“. Netuším jak vznikl název obce Řitka, nicméně patřičná asociace na adresu Sportovní č.p 122 se nabízí?  

Je něco hodně špatného ve společnosti, když jeden psychopat může, ve „spolupráci“ se státním aparátem, beztrestně, roky, likvidovat životy a osudy mnoha slušných lidí. Zpronevěřených cca 600 milionů korun, cca 20 milionů dluhů, exekuci nikdo neřeší, včetně zneužitých bank, pět manželství, falešný titul „JUDr.“ ... Jeho ženy nám může být jen líto. Je další obětí v řadě. Její dnešní pěvecká vystoupení už jsou nedůstojná, bez intonace a mnohdy až trapná, včetně reklamy na léky v médiích apod. Nikdo nemá odvahu porušování zákonů a dobrých mravů, zastavit. Je to o špatném systému, nebo osobách, kteří ho umí využívat a zneužívat, ať už oni sami, nebo je používán jinými, kteří prostřednictvím jiných likvidují slušné spoluobčany, včetně nezávislého novináře, který roky zveřejňuje závažné informace a které se veřejnost z jiných médií mnohdy vůbec nedozví?

Přišel jsem o rodný dům, archiv mé práce za cca 30 let mé angažované činnosti v exilu a v ČR, nemluvě o infarktu, dvou operacích srdce a hrozícím vězení 2 roky nepodmíněně. Dobrou pověst věřitelů jsem, dle rozsudků české justice, velmi poškodil. „Napravil“ jsem ji statisícovými částkami za nemajetkovou újmu? Dobrá nikdy nebyla, nemůže být horší. Stát navíc obdržel 7x max. pokutu 100 000 kč, kterou mi udělil soudní exekutor Mgr. Jan Beneš (vždy vyhověl návrhům věřitelů, exekuci nelze zrušit, na cestě je další max. pokuta 100 000 kč). To nemluvím o dalších žalobách, trestních oznámeních, podnětech na FÚ apod. Za ty roky jich musí být stovky, podaných na různé osoby a firmy v ČR. Nemocná justice a země, která takto duševně chorému člověku dokáže „sloužit“. Nic netrvá věčně.

Aktuálně, po měsících tahanic mezi Agenturou MM a ČT dal ÚOOÚ za pravdu Agentuře MM, která má nyní právo získat smlouvu, kterou jsem podepsal s ČT ve věci použití obrazového záznamu z gestapácké exekuce mého bývalého domu v seriálu Exekutoři (odkaz na video níže). Zřejmě došlo k mému dalšímu nezákonnému „obohacení“. Mohu tak, v rámci dlouholeté tradice, očekávat další podnět FÚ v Hořovicích za nezaplacení daní:-) O dalším vývoji bude veřejnost informována. JŠ

P.S.

SPORT 1 Michal Antonin Sparta Rapid 28.7.2021Může mi někdo sdělit, zda syn Martina Michala, Antonín Michal, už nastoupil do výkonu trestu na 8 let za miliardové daňové podvody v obchodu s pohonými hmotami? Informace o zdravotním stavu miliardáře Romana Janouška pro média tabu nebyly? Naposledy byl „nemocný“ viděn 28.7.2021 na fotbalovém utkání Sparta Praha : Rapid Vídeň v přímém televizním přenosu.

***

Agentura MM nepolevuje v šikaně Šinágla. Co bude následovat ?

RESPEKT o Janu Šináglovi: Zlehčil naše utrpení

Jak Helena Vondráčková a Martin Michal na ČRo 2 v pořadu NEZATLOUKAT nezatloukali…

ČT na mé straně

Přerov, Švédské šance 18.6.2023: Opět bez účasti politiků. Pietní akt tradičně zamlčen široké veřejnosti

***

„Dejte si pozor na přílišnou starost o peníze, postavení nebo slávu. Jednoho dne potkáte člověka, kterému na ničem z toho nezáleží. Pak poznáte, jak jste chudí.“

 Rudyard Kipling

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.95 (19 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)