Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...

     
  • 13.04.2024 07:45
    Vondráčková s Michalem se na soudy obracejí často, vedou ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 07:03
    A businessman from the USA wrote to me I don't know anyone ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Hus lounskym 1410Hus krkavciAktualizováno 22.7.2022: Xaverův Šlachta, Šinágl – Šlachtův, Šináglův Xaver

***

Deep State = hluboký stát, neboli skutečně vládnoucí mocenské propletence, zločinné struktury vybraných politiků, podnikatelů, úředníků, finančníků, soudců, státních zástupců, policistů, právníků, členů bezpečnostní komunity, včetně novinářů. Party, které nikdo nevolil, ale které mají skutečnou moc v zemi!

Dnes máme 607. výročí upálení Mistra Jana Husa – nechal se za pravdu upálit. Dnes se pravdy mnozí novináři obávají, pokud nejsou rovnou placeni těmi, kdo si nepřejí, aby ji veřejnost poznala.  

Jana Škopková: „Marku, s tebou bych nikdy nepracovala“. Debata na síti rozkryla, jak to chodí v redakci Reportérů ČT. Práci Jany Škopkové znám roky. Nemám nejmenšího důvodu o jejím pevném charakteru pochybovat. Zato mám mnoho důvodů a důkazů, jak ve své novinářské práci Reportéři ČT, týdeník RESPEKT, či DeníkN selhávají.

Do ostudné kauzy „Maroko“ se nechce nikdo pustit (týká se ohrožení bezpečnosti Schengenského prostoru, dost možná související s obchodem s lidmi, drogami, zbraněmi a terorismem. Pan Wollner se s informacemi seznámil, ale nic závažného neshledal, co by stálo za informování veřejnosti – tedy ani případ konzulky, skvělé diplomatky dr. Jany Chaloupkové (28 let praxe, 12 řečí), která na české ambasádě v Maroku těmto špinavým obchodům překážela. Její původně čtyřletá mise byla po jednom roce ukončena, včetně „vyhazovu“ z MZV ČR. Na její likvidaci se aktivně podílel i státní tajemník MZV Miroslav Stašek, který byl právě jmenován na místo velvyslance ČR v USA! Můžeme jen doufat, že president USA Joe Biden, jeho jmenování neodsouhlasí (velvyslanectví USA v Praze jsem informoval).

Kauza ing. Marka Gáby u OS Ostrava je také pro veřejnoprávní média tabu, ačkoliv praktiky soudu připomínají soudy z 50.let! Couvli nejen Reportéři ČT, ale dokonce i bulvární BLESK, kdy jeho vedení v Praze zakázalo článek svého ostravského redaktora publikovat – takou moc a vliv má justiční mafie. Nepřekvapuje, že mi je opakovaně zakazován soudkyní JUDr. Janou Bochňákovou vstup do soudní síně v rozporu s Ústavou ČR a právem každého vykonávat kontrolu výkonu práva a spravedlnosti.

Nepřekvapuje proto, že ani snaha o moji likvidaci exekuční mafií veřejnoprávní média nezajímá, ačkoliv jsou roky o vývoji kauzy informována.

Mimochodem jsem v kuloárech ČT zaslechl informaci z důvěryhodných zdrojů, že ČT docházejí peníze a že situace je daleko horší, než její oficiální představitelé tvrdí…

Pravda, svoboda slova a právo veřejnosti na informace mají svoji cenu – pro někoho cenu života, pro jiné „cenu“ dobrého bydla. Pravda ani svoboda se nedají věčně umlčovat a potlačovat. Je jen otázkou několika měsíců, kdy se prosadí. Záleží jen na občanech, jakou cenu zaplatí. Bude tím vyšší, čím déle budou čekat, že to za ně udělá někdo jiný!

***

Zkorumpovaná provinční česká politika nemůže řídit EU. Bude řízena mocnými v pozadí, stejně jako česká politika, dokud se voliči neprobudí – ve vlastním zájmu!

GŠ AČR Heliodor Píka 21.6.2022: Promluvili Jan Píka, kardinál Dominik Duka, Jan Šinágl – bez povolení

Justiční Palerma v ČR: Po likvidaci ing. Marka Gáby u OS Ostrava, stejně brutální likvidace Ing. Miroslava Sochora – jak vysoké odškodné obdrží za novodobý státní terorismus ?!

Rada ČT 22.6.2022: Další mé krátké vystoupení - řeklo nejvíce!

Česká televize produkuje výukové pořady o lesbismu, transgenderu, sexu a znásilnění. Programy doporučuje i dětem na základních školách

Praha KVH 16.6.2022: Za názory na ženu, muže a manželství, by dnešní „genderovci“ Tomáše Baťu ukamenovali

Komunistická justice v Ostravě řádí jako v 50. letech

Martin Stropnický: Další mezinárodní ostuda české diplomacie

KVH 21.6.2022: „Diskuse“ o médiích, nesouhlas vyjádřil pouze jeden občan

***

 Jan Šinágl, 6.7.2022  

Mezinárodně uznávaný nezávislý novinář, publicista, politolog, t.č.  postihován v zemi EU (za svobodu slova a právo veřejnosti na informace) na majetku i zdraví. Angažovaný občan, dvacet let hájící pravdu, spravedlnost a zachování demokratických hodnot. Občan České republiky a Švýcarské konfederace, respektovaný demokratickými občany Evropy. 30 let života v totalitě, 20  let v demokracii, 20 let v postotalitě.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)
Share

Komentáře   

+1 #2 Jan Šinagl 2022-07-06 19:01
Pane Šinágle,

mně připravil soud o majetek za asi 60.000.000,-Kč, v exekuci mně bylo vše prodáno pouze proto, že soud označil obrazy za originály v ceně asi 10.000.000,-Kč. Později se prokázalo, že jde o dobové padělky v ceně asi pouze 50.000,-Kč. Obnova soudu nebyla povolena a to přestože NS a ÚS sdělily, že není pochyb o tom, že jde o bezcenné padělky, ale protože uplynula doba 3 roky k obnově procesu, nelze jinak než původní rozsudek, že se jedná o vysoce cenné obrazy, potvrdit a exekuci pro 10.000.000,-Kč vykonat. Tedy, když soud sdělí, že 2 a 2 je 7, tak pravomocně podle soudu bude 7. a nelze jinak.

S pozdravem
J.Hron
0 #1 Jan Šinagl 2022-07-06 13:24
Česká televize, je jediná televizní stanice u nás, která se snaží podávat objektivní a ověřené informace. Proto ji sleduji, proto nemám problém zaplatit o pár korun měsíčně víc. Chci, aby si udržela tuto profesionální úroveň! Chápu, že bez finanční podpory to půjde blbě.

Jeanne Mohauptová
@JeanneMohaupto1

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)