Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 26.04.2024 18:27
    Liché a laciné gesto Ad LN 24.4.2024: Wintonova vnoučata ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Michal Martin Vondrackova Helena sedici

52.výročí upálení Jana Palacha - země mlčí, jeho skutečný odkaz a stále aktuální výzvu zapomínáme! - Každý boj má své oběti, poražené a vítěze – svoboda nikdy nebyla zadarmo! J.Š.

***

Zpěvačka Helena Vondráčková (73) se svým manželem Martinem Michalem (61) se obrátili na premiéra Andreje Babiše (66), ministra vnitra Jana Hamáčka (42) a ministryni spravedlnosti Marii Benešovou (73). Podle jejich právní zástupkyně policie a státní zastupitelství prokazatelně kryjí trestnou činnost Jana Šinágla (68), aktivisty, který o páru šíří lži. "Obrátili jsme se na GIBS s konkrétními poznatky o trestné činnosti příslušníků Policie ČR v této věci a předložili množství důkazů, které naše tvrzení prokazují. Dostalo se nám zcela obecné a vyhýbavé odpovědi," řekla pro ŽivotvČesku.cz právní zástupkyně Jana Gavlasová.

Aktivista Jan Šinágl měl v minulosti na rozhodnutí soudů zaplatit Heleně Vondráčkové a jejímu manželovi více než milion korun za šíření lží o nich. Své povinnosti ovšem nesplnil a nejen, že částku nezaplatil, ale v šíření lží má nadále pokračovat. Navíc se podle právní zástupkyně manželského páru dopouští i další trestné činnosti, například krácení daní či podvodů.

"Obrátili jsme se na GIBS s konkrétními poznatky o trestné činnosti příslušníků Policie ČR v této věci a předložili množství důkazů, které naše tvrzení prokazují. Dostalo se nám zcela obecné a vyhýbavé odpovědi, která svědčí o tom, že se vyřizující osoba s podnětem vůbec neseznámila," řekla pro ŽivotvČesku.cz právní zástupkyně fenomenální zpěvačky a jejího manžela a manažera Jana Gavlasová.

To bylo důvodem k zaslání výzvy ministrům vnitra, spravedlnosti a premiérovi. "Tento postup odporuje právnímu řádu České republiky a vůbec všem základním ústavním principům a chápeme jej jako snahu zamést celý problém tzv. pod koberec. Takový postup likviduje důvěru občanů v existenci demokratického státu postaveného na právních jistotách. Proto jsme se, vedle dalších kroků, rozhodli pro medializaci celé záležitosti," dodala Jana Gavlasová pro ŽivotvČesku.cz.

https://zivotvcesku.cz/helena-vondrackova-s-manzelem-apeluji-na-hamacka-i-babise-kvuli-pomluvam-obratili-jsme-se-na-gibs-potvrdila-pravnicka-paru/

P.S.

Samozřejmě mne autorka článku nekontaktovala, stejně jako F1, či Luboš Xaver Veselý, šířící lži a pomluvy ohledně mé osoby. Agentura MM  (AMM) na tom musí být hodně špatně, když potřebuje nejenom podporu spřízněného bulváru, ale i GIBSu, předsedy vlády, ministryně spravedlnosti a ministra vnitra. Možná by byla zajímavá i minulost Mgr. Jany Gavlasové z doby jejího působení v Karlovarském kraji…

O tom spřízněná média AMM samozřejmě nepíší. Ostatní nemají zájem, resp. nechtějí riskovat mnohaleté soudy. I proto veškeré negativní zprávy o AMM z médií zmizely. Připomíná to totalitu a ochranu svých „prominentů“. Kdo si přesto troufne psát, nechť nemá žádný majetek, potom mu žaloby od AMM nehrozí, jejich smyslem jsou pouze peníze.

Po tomto článku si připadám jako nepřítelem státu č. 1J Beru ho jako další ocenění mé nezávislé občanské a publikační činnosti a její trvající potřebnosti.

Mimochodem v showbyznysu se staral o Helenu Vondráčkovou Roman Roun, teď pomáhá ve volební kampani KSČM. Soudruzi bývalí i dnešní se holt stále podporují…

Nepřekvapuje, že článek výše šířil i SEZNAM.CZ a PRÁVĚ DNES. Samozřejmě, že u článků není povolena diskuse…

Dokáže se společnost zbavit prokazatelného podvodníka, lháře, násilníka a smilníka „JUDr.“ Martina Michala, který stojí v pozadí všeho, nepochybně i toho, že jeho syn Antonín Michal, pravomocně odsouzený za miliardové podvody na 8 let, do výkonu trestu dosud nenastoupil, ačkoliv se má těšit plnému zdraví. 

GIBS by se měl raději zabývat paděláním veřejné listiny „JUDr.“ Martinem Michalem, které PČR dokázala, ale další zákonné kroky už nepodnikla...

Dne 16.8.2021 zahájil KÚ Beroun řízení. Dne 25.8.2021 jsem se k němu vyjádřil. Dražba mého domu vynesla 4.900.000,-Kč (můj „dluh“ za svobodu slova a právo veřejnosti na informace o veřejných osobách cca 3.000.000,-Kč) tak může být zaplacen. Zbylé 2 miliony těžko uvidím, když čekají na projednání další žaloby AMM na moji osobu. Ty přestanou, až nebudu vlastnit vůbec žádný majetek. „Dobrou pověst“ AMM mohou ohrozit jen majetní, na chudých se na ní nevydělá. Ostatně ony 2 miliony by nebylo ani kam poslat. Exekutor okamžitě blokuje soukromá konta…

Osazenstvo léčebného ústavu v Bohnicích žije v normálnějším prostředí než obyvatelstvo České republiky…

Na počest návštěvy presidenta SRN Franka-Waltera Steimeiera v České republice bude v Rudolfově síni podáván oběd pro 80 hostů. Pozvaná byla i Helena Vondráčková jako zástupkyně českého kulturního prostředí…

 

Jan Šinágl, 27.8.2021

***

IV. dražba mého domu zrušena. Boj za svobodu slova a práva veřejnosti na informace pokračuje

České gestapo - Mobiliární exekuce EU-PZ 27.11.2018

Česká republika 2021: Můj dům vydražen za 4.900.000,-Kč – za svobodu slova!

Otřesná výpověď Mgr. Miroslava Stiebala o jeho bývalém obchodním partnerovi ve firmě Air Central „JUDr.“ Martinu Michalovi…

Antonín Michal, syn „JUDr.“ Martina Michala (nevlastní syn zpěvačky H. Vondráčkové), odsouzen na 8 let za miliardové podvody, navštívil s rodinou fotbalové utkání Sparty Praha …?!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.39 (31 Votes)
Share

Komentáře   

-14 #3 Jan Šinagl 2021-08-30 16:37
Jsem podezírán z hospodářské kriminality. PČR Beroun mne zve - po 18 měsících - na pokračování ve výslechu obviněného...

sinagl.cz/.../...
-15 #2 Jan Šinagl 2021-08-30 11:01
"O Vondráčkové víme, že je mocnější než čas, tak je jasné, že v roce 2108 bude stále koncertovat"

idnes.cz/.../...

P.S.
Pan Kotleta může očekávat žalobu, pokud AMM bude pokračovat v dosavadním žalobním trendu a tempu. Osud HV připomíná osud Ivety Bartošové, která byla také plně ovládaná manželem Rychtářem, který ji skutečně "zrychtoval" až skončila sebevraždou pod vlakem. Soud Rychtáře osvobodil, ačkoliv důkazní situace nemohla být přesvědčivější k jeho odsouzení. Není divu, soudila soudkyně OS Praha-východ JUDr. Dana Haňková v osvědčené dvojici se SZ JUDr. Martinem Suskou. Stejně tato dvojice zlikvidovala tátu dvou dětí ing. Petra Vlčka, jak si můžete na tomto webu přečíst. "Losovačky" fungují spolehlivě i u českých soudů...
-22 #1 Jan Šinagl 2021-08-28 11:29
Žádný fake. Pana znám a je to slušný člověk, který žil dlouhá léta ve Švýcarsku. Na tyhle komunistické, či spíš mafiánské móresy si nelze zvykat. Tenhle případ MUSÍ být postoupen k ESLP.

1) Není možné, aby stát konfiskoval někomu soukromou nemovitost, nebo vnitřní zařízení soukromého obydlí - a to kvůli (jakýchkoliv) verbálním výrokům.

2) Svoboda slova buď je, nebo není. Nic mezi tím neexistuje. Svobodu slova má vědec s pěti tituly i popelář, který nedokončil základní školu.

3) Věta pravdivá či polopravdivá nemůže být státem sankcionována, pokud se ČR nazývá právním státem a je součástí civilizovaná Evropy.

NEŽIJEME V PRÁVNÍM STÁTĚ A JDE TO TADY OD DESÍTI K MÍNUS PĚTI. JEDNÁ SE O JASNÉ PORUŠENÍ LLPS A ÚMLUVY O LIDSKÝCH PRÁVECH.

Petra Fleischmanová

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)